Meny Lukk

Årsrapport 2017

Her er årsrapporten for 2017, gjennomgått på årsmøtet i dag 3.mai 2018:

Styremedlemmer 2017: Leder: Liv Grethe Bryne. Nestleder/kasserer: Frode Andersen. Styremedlem: Bjørnar Knapstad, Andreas Magnussen, Cecilie Gundersen og Kristian Boysen.

Det er avholdt to styremøter og ett årsmøte i 2017, samt en dugnad på velets nærområder (to lekeplasser, fotball-løkke og platting ved havna i Åshavn). Det ble arrangert juletrefest /grøtfest i båtforeningens lokaler i desember. Ferdigstillelse av sandvolleyball-banen ble utført i 2017 for kr 24 570, samt dugnadsinnsats. Velforeningens husgruppe drifter Risleviga 14. Huset har 6 sengeplasser og kan leies for kr 400 pr døgn. Noe av overskuddet har gått til opprusting av huset, kommunale avgifter og strøm.

Årskontingent for medlemskap i velet er kr 150 /familie, og kr 100 /enkeltmedlem. Det har vært en økning fra 12 betalende til 50 betalende sist år, hvilket er svært gledelig.
Velforeningen har opprettet nettsted; www.bavel.no. Videre har velets leder og nestleder overtatt administrasjonen av Facebook-siden «Nabolaget».

Berge- og Andås velforening er innmeldt i Brønnøysundregisteret og i Frivillighetsregisteret. Sistnevnte registrering medfører rett til å få tilbakeført moms. Velet er også innmeldt i Velenes Fellesforbund, som blant annet dekker forsikring under dugnader.
Velet har en representant i Flekkerøy vel, samt en representant i dennes temagruppe for friluftsliv og grøntområder.

Kommunen har gjennomført målinger av badevannskvaliteten i Åshavn gjennom sommeren 2017, med gode prøvesvar. Kommunen har videre lagt skjellsand på badeplassen og skal vedlikeholde denne.

Berge og Andås velforening hadde ved årsskiftet kr 2 726, Andås Flerbruksløkke kr 3, og Risleviga 14 kr 25 262. Det ble besluttet overført kr 5000 fra huskontoen til hovedkontoen. Regnskapet er godkjent av revisor Bjørg Tønnesen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *